Agenda  

Muziekcentrum Track*Muziekcentrum Track*Muziekcentrum Track*

KinderMuzeFestival Spinrag

De krokusvakantie nadert met rasse schreden en dus ook Spinrag 2015!
Haal je creativiteit uit de kast, laat je verbeelding de vrije loop en laat je prikkelen door de vele voorstellingen, ateliers, films, tentoonstellingen of installaties op tal van plekken in de stad. Want ook nu weer wordt Spinrag een heerlijke periode waarin kinderen kind mogen zijn, waar (groot)ouders weer kind mogen worden en waar fantaseren mag.

Samen met de vele partners groeit Spinrag gestaag uit tot een fantastisch web waar het goed vertoeven is. Niet alleen in Schouwburg Kortrijk geniet je van Spinrag, ook in Budascoop, Theater Antigone, de Budafabriek, Tacktoren, op het Schouwburgplein of in de bibliotheek ontmoet je het festival.

Maar Spinrag is veel meer dan artiesten die hier neerstrijken.
We ontwikkelen projecten op maat van Kortrijk zoals ‘Droom je dromen’ of ‘Spinrag Partyfeest’. Ook de ateliers worden speciaal voor het festival gemaakt. Jong creatief talent werkt mee, scholen gaan met Spinrag in zee, mensen uit eigen regio zorgen voor fijne extraatjes en we gaan op bezoek bij een organisatie voor bijzondere jeugdzorg. En het slotfeest, dat wordt er dit jaar eentje zoals de kinderen het zelf zien.

En zo ligt dus een spannend programma klaar om ontdekt te worden. Een hele week kinderen baas in Kortrijk. Zorg dat je erbij bent!