GEANNULEERD As One - Two Faced

  • 04.26.2020 -
Klassieke muziek

Wegens de Coranamaatregelen wordt deze voorstelling helaas definitief geannuleerd. Tickethouders krijgen hun geld terug.

In 'Two Faced' zoeken de slagwerksters Jessica Peel en Birgit Eecloo de grenzen van theater en slagwerk op. Een wervelend percussief spektakel!

Het samen musiceren "als één - dat is waar de twee percussionistes van As One voor staan. Jessica Peel en Birgit Eecloo slagen erin het publiek zowel visueel als auditief te bekoren. Van quatre mains aan de marimba tot het delen van set-ups met trommels, met een hele batterij aan slagwerk pakken ze de luisteraar in. Samengebracht door Dirk Brossé in november 2016 en na een lang en intensief repetitieproces, kwamen de dames in januari 2017 naar buiten met hun muzikaal concept. Het delen van slaginstrumenten werd de rode draad: As One was geboren. Sedertdien sierde het ensemble het podium op verschillende evenementen zoals Parklife, OdeGand, WonderWeekend en de Estivales te Pairi Daiza.

Met hun nieuw programma 'Two Faced' zoeken de twee slagwerksters de grenzen van theater en slagwerk op. Laat u verrassen door dit bijzonder concept - Jessica Peel en Birgit Eecloo zorgen gegarandeerd voor een wervelend percussief spektakel.

Media

Vimeo