Compagnie Cecilia/Tom Vermeir & Patricia Kargbo - Bagger

  • 10.25.2023 -
Theatervoorstelling CUBO

Met de energie van het betere hoorspel en geflankeerd door een liveband nemen Patricia Kargbo en Tom Vermeir je mee op een kolkende trip in de ijle schemerzone tussen theater en muziek. Een voorstelling op het scherp van de snede, die veel inspiratie haalt uit spoken word, rap en (post)punk. Baggeren maar!

Regelmatig baggeren voorkomt dichtslibben van waterlopen. Er komt meer zuurstof in het water en het zorgt voor een betere doorstroming en minder stankoverlast. Tom en Patricia rijden zich vast in de bagger van hun dagelijks leven. Tijd om te vertrekken, want ze kunnen niet terug. Hoeveel metaforische bagage mogen ze inchecken? Waar is de nooduitgang? En waar de priority lane?

Met de energie van het betere hoorspel nemen Patricia Kargbo (Camping Sunset, ‘Misdaad en straf’) en Tom Vermeir (‘Chet’, ‘Locke’) je in ‘Bagger’ mee op een kolkende trip in de ijle schemerzone tussen theater en muziek. In een regie van Yahya terryn (‘Locke’, ‘Een Lola’) en geflankeerd door een vierkoppige liveband (Luk Vermeir, Fred Heuvinck, Ben Brunin en Naomi Sijmons). Een voorstelling op het scherp van de snee die inspiratie haalt uit spoken word, rap en (post)punk.

Credits

LIVE-MUZIEK: Ben Brunin, Frederik Heuvinck, Naomi Sijmons & Luk Vermeir. SCENOGRAFIE: Kamiel Fabry. LICHTONTWERP: Bram Geldhof. GELUIDSONTWERP: Saul Mombaerts. KOSTUUMS: Ellen Kromhout. DRAMATURGIE: Daan Borloo. TECHNISCHE & PRODUCTIE COÖRDINATIE: Tom Declercq. PRODUCTIE: Compagnie Cecilia. COPRODUCTIE: Perpodium. MET DE STEUN VAN: Stad Gent, Vlaamse Gemeenschap, taxshelter-maatregel van de Belgische Federale Overheid via Cronos Invest. MET DANK AAN: Peter De Graef.

€ 7,00 – € 18,00 | CUBO en Uitpas via Ticketservice


Wat is Cubo?


Media

Youtube