Nieuwe datum: De Mens + And Then Came Fall

  • 12.17.2020 -

ROCK’N’ROLL ROND KERSTMIS 2020 is de herkansing van de AANWEZIG!-clubtoer van De Mens, een tournee die zich in maart van dit jaar uitzonderlijk goed aandiende, met overal wekenlang op voorhand uitverkochte concerten en … de rest van het pandemie-verhaal kent u. De Mens doet er alles aan om dit kromme jaar toch nog krachtig, vrolijk en doorvoeld af te sluiten, met energieke rockshows zoals iedereen die van hen kent, en dubbel zoveel inzet en goesting als voordien. Omdat we allemaal véél in te halen hebben.

De heren De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leveranciers van Doorvoeld Entertainment (c), weten niet van stoppen. Waarom zouden ze ook? De Belpop-documentaire over de groep, die in oktober 2019 op Canvas verscheen, toonde een groep die al die jaren bleef evolueren, vernieuwen en bewijzen dat ervaring geen verstarring betekent. Anno 2020 is dat niet anders: met frisse nieuwe singles (waaronder “Oostende”) onder de arm, trekt de groep naar de rockclubs en is hun kenmerkende panache alweer zéér aanwezig. Hun steeds groeiend, constant ververst publiek weet dat ze bij hen terecht kunnen voor eerlijke, machtig energieke en soms verrassende shows, onder het motto “Duizenden klanten, die moet je verdienen, dag na dag, jaar na jaar”. Geen nostalgie-act, maar een springlevende, blijvend creatieve vier-eenheid van muzikanten die hun vermakende taak niet licht opnemen. In naam van het Doorvoeld Entertainment, jawel.

And Then Came Fall (ATCF)
is de band rond singer-songwriter Annelies Tanghe en multi-instrumentalist / producer Sam Pieter Janssens. Na de opnames van 4 demo’s in de zomer van 2016, zetten beide muzikanten een crowdfunding campagne op om deze en andere songs in de beste omstandigheden op plaat vast te leggen.

Tijdens de Corona lockdown bracht het duo de single ‘Please Don’t Disappear’ uit: samen maar toch apart opgenomen in hun eigen kot. Het nummer werd gretig opgepikt door Radio1 en staat in de #IkLuisterBelgisch playlist van StuBru.

Media

Youtube

Youtube