Steven Mahieu - STABIEL [EXTRA SHOW]

  • 11.25.2023 -
  • 05.08.2024 -
humor

Met zijn vijfde zaalshow schiet Steven Mahieu opnieuw raak! Laat je opnieuw bedwelmen door dit comedywonder.

‘STABIEL’ is de vijfde zaalshow van Steven Mahieu. Met zijn debuutshow ‘Mahieustueus’ won Steven Mahieu meteen de jury- én publieksprijs op Humorologie. Daarna volgden ‘Maniak’, ‘Zonder filter’ en ‘Full Contact Tour’, die in de pers steevast met vier sterren werden onthaald. Als acteur is hij vooral bekend als buurman Arne in de humorreeks ‘Chantal’. Daarnaast kon je hem ook al zien in ‘Nonkels’, ‘Doe zo voort’ en ‘Onder vuur’.

EXTRA SHOW IN DEPART: https://www.schouwburgkortrijk...

Pers over Stevens vorige shows

  • “Intussen bereikt hij met zijn comedy steeds meer mensen. Voor een comedian die nooit op tv komt, is dat opmerkelijk.”
    (De Standaard - over ‘Full Contact Tour’ - ★★★★)
  • “’Full Contact Tour’ is een bijzonder hilarische en tegelijk keiharde confrontatie met ouder worden en de dood” (De Morgen - over ‘Full Contact Tour’)
  • “Het theatrale laat hij achterwege, hij glipt op het podium, ratelt door zijn microfoon en bedwelmt zijn publiek. Met succes, met gelach en met applaus.”
    (De Redactie - over ‘Zonder Filter’ - ★★★★)

€21 | Uitpas via Ticketservice

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.

Media

Youtube