Stijn Meuris - TIRADE #5 DE STILSTAND

  • 12.22.2021 -
Theatervoorstelling Humor en comedy

Opgepast, bukken! Daar is Stijn Meuris met een nieuwe ‘TIRADE’. Het wervelende woelwater weet niet van ophouden. Alhoewel… Niet zo lang geleden zweefde Meuris zes minuten tussen hemel en hel. In ‘TIRADE#5, DE STILSTAND’ blikt hij terug op twee uitzonderlijke jaren.

Niet zo lang geleden zweefde Meuris zes minuten tussen hemel en hel – een medisch akkefietje vlak voor Kerstmis. Alsof het zo had moeten zijn. Hoe raar was dat.

In ‘TIRADE#5, DE STILSTAND’ blikt hij terug op twee uitzonderlijke jaren. Jaren die hem jaren van zijn leven hebben gekost – en ei zo na het leven zelf.

‘TIRADE#5, DE STILSTAND’ is geen stand-upcomedy as you know it. Geen vrijblijvende moppentapperij en geen gratuite aaneenschakeling van dijenkletsers. Maar wel een anderhalf uur durende solo-voorstelling, een wervelende conférence in een knap decor waarin Meuris het publiek én zichzelf een spiegel voorhoudt. In deze messcherpe conference krijgen land, volk en politiek een stevige veeg uit de Meurispan. Relevant, raak en broodnodig. Want vanuit stilstand kunnen we weer verder.

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk i.s.m. Wilde Westen vzwMedia

Youtube