Chillow releaset debut album 'Pauze' in Concertstudio

Geplaatst op May 13, 2022

🎤 | Bij Pauze staat Chillow stil. Hij neemt jou mee in zijn autobiografisch en licht poëtisch West-Vlaams verhaal. Dit met een heel jazzy / neo-soulachtige feel. De onderliggende trage hiphop grooves ontbreken er uiteraard niet aan. Ondersteund door gitarist Guillaume Trotta, toetsenist Dominique Vantomme, backings door Joline Esalo (PE-live) en Sarah Devos (Selah Sue-live). Dries Van Haute (Grooves en backings). Pauze is de release van zijn gelijknamig debuutalbum.
▸TICKETS◂

Wie is Chillow?
***********

Met een brandende ambitie creëerde zanger/producer Chillow een indrukwekkende discografie bij elkaar.

Een full album met US hiphoplegende El Da Sensei bijvoorbeeld. Of wat dacht je van de vele samenwerkingen met nationale helden zoals Brihang, Flip Kowlier en Jeffrey Jefferson?

In 2020 trad Chillow op de voorgrond als producer van de uiterst beloftevolle West-Vlaamse rappers Low G en Walter Ego aan z’n zijde. En plus stortte hij zich - in volle Corona-tijd - op zijn eerste echte soloplaat. Voor het eerst zelf in het West-Vlaams. Zijn eerste wapenfeit was de single ‘Slapeloas’, die al onmiddelijk ‘Song van de Week’ werd bij HUMO en kon rekenen op heel wat mooie reviews. De 2 laatste singles 'Gin Zin' en 'Tis Tid' werden gespeeld op meerdere nationale radiozenders. Hij was er ook te gast voor enkele interviews, onder andere bij ‘Wonderland’ op Radio 1

▸TICKETS◂