Workshop concertfotografie - CAPTURE A CONCERT

  • 16.03.23 + 20.04.23

Altijd al eens artiesten willen fotograferen van op de eerste rij? Alex Vanhee leert jou in 2 sessies alle ins en outs van concertfotografie. Hij is de geknipte man aangezien hij al meer dan 20 jaar de Belgische rockscene capteert maar ook David Bowie al voor zijn lens had.

Na de eerste sessie kan je een concert bij Wilde Westen meepikken om er te fotograferen. In sessie 2 werk je dan samen met Alex verder met die foto's.

Deelnameprijs:

  • Quindo Mediamakers: 20 EUR
  • huisfotografen Wilde Westen: 20 EUR
  • niet-leden: 70 EUR
  • UITpas: 14 EUR

----
Quindo, Wilde Westen en Track nodigen 2 experten binnen de muziekjournalistiek uit die jou hun tips & tricks willen meegeven. In deze reeks “CAPTURE A CONCERT” leer je hoe je een concert in beeld of woord kan vastleggen. Muziekjournalist Jasper Van Loy en topfotograaf Alex Vanhee wijzen je hierbij de weg.

Wie 1 of meerdere workshops volgt, mag meteen ook gratis naar een concert van Wilde Westen waarbij je de opgedane kennis moet omzetten in de praktijk. Hiermee ga je in sessie 2 verder aan de slag.

Je kan ervoor kiezen om enkel concertfotografie of enkel muziekjournalistiek te volgen, of je gaat voor de full option en volgt ze allebei.