Arnout Van den Bossche - Coach

  • 02.03.2024 -
  • 02.04.2024 -
  • 05.07.2024 -
humor

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om ‘aan jezelf te werken’. Gelukkig staat er tegenwoordig altijd wel ergens een coach klaar om je te helpen. Arnout dook gretig in die wereld en weet nu: het kan allemaal veel eenvoudiger. Met zijn gekende schema’s geeft Arnout nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen. De beste investering in jezelf!

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om ‘te werken aan jezelf’. Of het nu gaat over daten, de opvoeding van je kinderen, de rommel in huis of je online-activiteiten: er is werk aan jou! Gelukkig staat er voor elk probleem wel een coach klaar om je te helpen. Arnout Van den Bossche is met veel enthousiasme in de coachingwereld gedoken en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger.

Wil je weten hoe je erin slaagt om ‘je essentie te leven’ of ‘je emotionele blokkades op te lossen’? Wil je weten hoe coaches te werk gaan? Ga dan zeker naar Arnouts zaalshow ‘Coach’. Met zijn gekende schema’s geeft Arnout eenvoudige en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen. De beste investering in jezelf!

(Speciaal voor coaches is er online een vervolgprogramma ter waarde van 2.997 euro.)

Pers over zijn vorige show: ‘Burn-out voor Beginners’

  • "Het herkenningseffect is groot (…) Goede grappen en verrassende wendingen (…) Het zou ons niets verbazen als hij ook deze show een paar honderd keer zal kunnen opvoeren." (Het Nieuwsblad)
  • "Voor mensen met een burn-out, zo werd ons door een ervaringsdeskundige verzekerd, een ontspannende en bevrijdende ervaring." (De Standaard)
  • "Met zijn nieuwe voorstelling Burn-out voor beginners raakt Arnout Van den Bossche een maatschappelijk probleem aan dat ook zijn eigen leven beheerste." (Knack Focus)

Show van 7 mei => Départ

€ 23 | Uitpas via Ticketservice

Media

Youtube