FAQ

Hoe blijf ik op de hoogte van alle activiteiten in Muziekcentrum Track?

Je kan je inschrijven op onze nieuwsbrief en zo geregeld updates via mail ontvangen. En/of je kan ons volgen op sociale media: op Facebook of Instagram.

Kan ik muzieklessen volgen in Track?

Wij organiseren tweemaal per jaar een lessenreeks van 10 lessen. Je kan les volgen voor zang, piano, drum of gitaar. Kijk onder de rubiek 'educatie' - 'reeksen' en klik dan op Track voor meer info. Voor lange opleiding, met diploma, kijk op de website van Conservatorium Kortrijk.

Kan ik repeteren in Track?

Zeker en vast! We hebben op dit moment drie repetitieruimtes of jamboxen die we elke dag verhuren. Alle jamboxen zijn uitgerust met backline. Op de pagina 'Onze Ruimtes' vind je alles over het verhuur. Check ook onze Basics met specifieke afspraken over het jamboxverhuur. Een eerste keer repeteren? Registreer je op ons formulier voor nieuwe gebruikers en stuur ons een mail wanneer je wil repeteren. We zullen je vragen om eenmalig binnen te springen tijdens onze kantooruren. Zo kunnen we je alles haarfijn uit de doeken doen en ontstaat er geen misverstand over de werking van ons verhuur.

Is het muziekcentrum rolstoeltoegankelijk?

Ja, zowel de inkom als alle zalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn liften in alle delen van het gebouw, de onthaalmedewerkers helpen je om de liften aan te wijzen.

Kan ik werken/stage volgen bij Track?

Al onze vacatures verlopen via Stad Kortrijk. Check hun pagina met vacatures op https://www.kortrijk.be/vacatures.

Om stage te volgen kan je altijd je motivatiebrief mailen naar info@muziekcentrum.be. We contacteren je indien we mogelijkheden voor je zien. Om te werken of stage te volgen bij een van onze huisgenoten (Wilde Westen, Conservatorium, enz.) neem je best rechtstreeks contact op. Je vindt al onze partners en hun gegevens onder 'over ons'.

Is er wifi in het gebouw?

Je kan de wifi gebruiken met de naam 'Gratis Wifi Kortrijk Indoor'.

Waar kan ik het Kortrijkse Belpopboek 'Van Johny Turbo tot Amenra' kopen?

Je kan het boek online bestellen via deze link of door op de button te klikken. Die bestelling is inclusief verzendingskosten (€27,5 euro in totaal). In de fysieke verkooppunten, muziekcentrum Track en Toerisme Kortrijk, vind je het boek voor €23.