FAQ

Hoe blijf ik op de hoogte van jullie activiteiten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update in je mailbox. En/of volg ons op Facebook of Instagram.

Kan ik muzieklessen volgen in Track?

Wij organiseren tweemaal per jaar 'PLAY'; een instrumentlessenreeks van 10 lessen. Je kan les volgen voor zang, piano, drum of gitaar. Kijk onder de rubiek 'educatie' - 'reeksen' en klik dan op Track voor meer info. Voor een lange opleiding met diploma, kijk op de website van Conservatorium Kortrijk.

Kan ik repeteren in Track?

Zeker en vast! We hebben op dit moment drie repetitieruimtes of jamboxen die we elke dag verhuren. Alle jamboxen zijn uitgerust met backline. Op de pagina 'Onze Ruimtes' vind je alles over het verhuur. Check ook onze Basics met specifieke afspraken over het jamboxverhuur.

Een eerste keer repeteren? Registreer je op ons formulier voor nieuwe gebruikers en mail ons wanneer je wil repeteren. We spreken eerst af tijdens de kantooruren om onze werking duidelijk uit te leggen.

Is het muziekcentrum rolstoeltoegankelijk?

Ja, zowel de inkom als alle zalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn liften in alle delen van het gebouw, de onthaalmedewerkers helpen je om de liften aan te wijzen.

Kan ik werken/stage volgen bij Track?

Al onze vacatures verlopen via Stad Kortrijk. Check hun pagina met vacatures op https://www.kortrijk.be/vacatures.

Interesse in een stage bij Track? Mail je motivatiebrief naar info@muziekcentrum.be. Om te werken of stage te volgen bij een van onze huisgenoten (Wilde Westen, Conservatorium, enz.) neem je best rechtstreeks contact op. Je vindt al onze partners en hun gegevens onder 'over ons'.

Is er wifi in het gebouw?

Je kan de wifi gebruiken met de naam 'Gratis Wifi Kortrijk Indoor'.

Waar kan ik het Kortrijkse Belpopboek 'Van Johny Turbo tot Amenra' kopen?

Het Kortrijks Belpopboek is uitverkocht. We hebben nog een paar licht beschadigde exemplaren die we enkel aan de balie verkopen. Informeer ernaar via mail: vital.hoornaert@kortrijk.be.