Lessen

Track organiseert twee keer per jaar PLAY. PLAY is een tiendelige lessenreeks instrument of vocals. Er zijn lessen gitaar (elektrisch, akoestisch of bas), piano, drums en zang.

In elk van deze reeksen krijg je individuele begeleiding door een professionele coach. Jij geeft als cursist zelf aan wat jij wil bereiken of waarin je je wil verdiepen. Jong of oud, amateur of (semi)pro, iedereen is welkom! De minimumleeftijd voor nieuwe leerlingen is 10 jaar.

Op het einde van elke reeks organiseren we een Toonmoment. Alle leerlingen die willen kunnen die avond (samen) op de planken kruipen en hun kunnen tonen aan familie en vrienden.

🍃PLAY-lessenreeks voorjaar loopt van februari tem mei. Inschrijvingen starten in januari.

🍂PLAY-lessenreeks najaar loopt van september tem december. Inschrijvingen starten in juni.

💰Prijzen: 220 euro/lln voor 10 individuele lessen van 30 min. 150 euro/lln voor 10 duo-lessen van 30 min.

De PLAY-reeksen staan volledig los van elkaar. Wel hebben cursisten uit de huidige lessenreeks steeds voorrang om in te schrijven voor de volgende. Heb je nog vragen over PLAY? Mail naar info@muziekcentrumtrack.be of bel ons op 056 27 79 00.
---

De najaarslessenreeks is lopende. Inschrijven voor onze voorjaarslessenreeks kan vanaf midden januari. Je kan ondertussen al volledig vrijblijvend intekenen op ▶️onze wachtlijst. Dan contacteren wij jou als we terug van start gaan.