Update Jamboxen - Oktober 24

Geplaatst op Oct 02, 2024

Vanaf 1 oktober kan je enkel nog online jamboxen reserveren. Ook ons gekende frigosysteem gaat op de schop. Op die manier willen we het gebruik van de jamboxen maximaliseren en efficiënter en transparanter werken.

Wat verandert voor reservaties?

• We werken vanaf nu met 3 repetitieblokken. We hebben een ochtendblok van 10u-14u, een middagblok van 14u30 tot 18u30 en een avondblok van 19u tot 23u.
• Prijs per repetitieblok Jambox 1: € 20. Jambox 2/3: € 16.
• Je kan maximaal 6 reservaties tegelijk boeken. Van zodra een van je 6 reservaties verlopen is, kan je een nieuwe reservatie bijboeken.
• Voor een reservatie heb je als band een login en een kaartnummer nodig. Vraag dit aan via zaalhuur.muziekcentrum@kortrijk.be

Ben je een nieuwe Jambox-gebruiker? Stuur een mail naar zaalhuur.muziekcentrum@kortrijk.be

Wat verandert nog?

• Het frigosysteem maakt plaats voor een automaat met non-alcoholische dranken. Voor de betere biertjes verwijzen we door naar Muziekcafé HOF (drank en glazen mag je meenemen en achterlaten aan de jambox).

• De oude bandcode verdwijnt. Gebruik vanaf nu steeds de code die je linksboven op je e-ticket vindt. Zowel voor toegang tot de jamboxsleutel als voor toegang tot het gebouw.

Reserveren kan via deze links:

🎚️ Jambox 1

🎚️ Jambox 2

🎚️ Jambox 3

📅 Overzicht bezetting

Lees hier hoe de reservatie werkt.

Ben je een nieuwe jamboxgebruiker?

Registreer je hier of mail naar zaalhuur.muziekcentrum@kortrijk.be